top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
Vlierzele_WS_24_PULSAR fotografie_HiRes.

Totaalrealisaties

sfeervolle buitenhuizen

Wood & Stone ontwerpt en bouwt sfeervolle buitenhuizen op maat van uw stijl en budget. Ook voor de verdere realisatie van uw tuindromen bent u bij ons aan het juiste adres.

Maak vrijblijvend een afspraak.

IMG_8263.jpg
Bal van het strand in Pool
VinktPypaertstraat_WS_2_PULSAR fotografi

Vakantie in eigen tuin

Staycation, in de tuin van uw dromen!

Dankzij onze persoonlijke aanpak realiseren wij uw tuinproject.

Tijdens ons gesprek leren we elkaar beter kennen en vertelt u wat u verlangt.

Maatwerk is onze passie, met specialisatie van bijgebouwen. Ons team met de beste vaklui, werkt met oog voor detail en perfectie elk uniek project af.

Voor de materiaalkeuze helpen wij u graag bij de keuze van de diverse duurzame houtsoorten, die prachtig vergrijzen, en andere afwerkingsmaterialen. Orde en netheid en vooraf goed doorspreken van elk project hoort ook bij onze bedrijfsfilosofie. 

UITSTRALING

Een houten terras, een trendy overkapping, een moderne carport of een luxueus poolhouse ,... en zoveel meer, perfect laten aansluiten bij de stijl uw woning, onderstreept de charme van uw tuin. Zorg voor een eenduidige look rondom je woning. Tal van mogelijkheden zijn bij Wood & Stone realiseerbaar. Dus heb je een uitmuntend idee of ben je zoekend naar een oplossing voor uw tuin, aarzel dan niet om ons te contacteren.

3f7e4993-214f-4c72-bddd-295a55abc256.JPG

Wat een toppers van dit bedrijf. Ze houden zich aan de afspraken, ze leveren prachtig werk en als er toch een probleem is, denken ze mee met de klant en lossen ze het op! Ik kan ze alleen maar aanraden voor elk soort tuinhuis tot XXL buitenkamers... You guys rock! Blij dat we uiteindelijk de stap hebben gezet en dat het met jullie was...

Nancy uit petegem

nIET GEVONDEN WAT u ZOCHT?

Bekijk ons fotoalbum met nog meer producten of neem contact op!

bottom of page