Hieronder vindt u een overzicht van nieuws en events!

September 2019

12 OKTOBER: GROTE OPENING!
Welkom in onze concepstore 'boost your outdoor living!' Neem de gelegenheid om eens langs te komen en je te laten onderdompelen in het buitenleven. Onze ervaring in de sfeervolle buitenhuizen heeft ons geïnspireerd om elke tuin, elk terras bijzonder te maken voor de klant, volgens zijn behoeften en wensen. Modieuze, robuuste, kleurrijke, unieke,...outdoorproducten werden zorgvuldig uitgekozen. Speciale aanbieding: 10% korting op al onze producten, gedurende de maand oktober, vanaf de openingsdatum (actie niet geldig op maatwerk)

March 2019

COMING SOON
BOOST YOUR OUTDOOR LIVING @Markt 58, Deinze De inspiratieshop voor uw tuin, uw buitenleven, uw spelende kinderen, uw terras,... Geniet, beleef, sport, ervaar, relax,... in en rond uw tuin. Van kleine attributen tot een tuinconstructie op maat van uw dromen. Wij helpen u graag uw tuin sfeervol in te kleden voor dagdagelijks gebruik, feestjes,... Wij openen in mei 2019! Volg ons op facebook, instagram, website,... Wij houden jullie verder op de hoogte omtrent de exacte openingsdatum! TOT SNEL!
Sfeer, Flanders Expo 2019
Het evenement voor interieur, tuin en zwembad. Sfeer brengt op een vernieuwende manier interieur, tuin en kunst bij elkaar. Het aanbod gaat van de nieuwste trends over de klassieke waarden tot een bijzondere beleving. JE HUIS, JE VERHAAL In 2019 staat het vast dat je voor een unieke interieurlook gaat. En alles wat je daarvoor nodig hebt, vind je op Sfeer. De zorgvuldig geselecteerde stands tonen alle nieuwigheden en highlights uit de woonwereld om je leefplek helemaal naar je hand te zetten.
Fashion Day Deinze
Komende zondag (3 maart) is het zover en organiseren Deinze Winkelstad, stad Deinze en Deinse handelaars een professionele mode-en lentebeurs in de Brielpoort in Deinze: The Fashion Day. Van 10 uur tot 18 uur kan je met het hele gezin genieten van twee professionele modeshows, een kinder fotoshoot, food & drinks en animatie voor jong en oud. Om 10 uur start de Fashion Day met een professionele fotoshoot voor kinderen tussen 4 en 12 jaar en dit in samenwerking met Crealief, Kdkes en Fotograaf Mac. Om 11 uur kan je genieten van een lekker aperitief of kan je iets eten aan de voorziene standen. De kids kunnen ondertussen genieten van de kinderpoppenkast om 11 uur of de Kids Clownshow om 14u40. Doorlopend is er eveneens een springkasteel en grime voorzien zodat de ouders ongeremd kunnen genieten van de shows, de omliggende standjes, DJ crazy Sir-G en de kleurenconsulente, manicure, maquillage en stylingadvies. Om 13u30 en 15u30 zijn er twee professionele modeshows, gecoördineerd door La Strada en in samenwerking met de volgende deelnemende Deinse handelaars: Bel&Bo | Blue Globe Sports | Cannie Men in Style | Dominique & co | Filies | G-Brand | Grusenmeyer Ladies | Hunkemöller | Ideal Fashion | Molders Mode men-women-kids | Nancy Store Ladies & Men | Optiek Herpol | Schoenen Leroy | Vanty Fashion. De styling van de mannequins zal door Julie’s Beautysalon gebeuren. De modeshows zijn georganiseerd door La Strada en 1 show duurt 45 minuten waarbij elke handelaar via 12 mannequins de bezoekers onderdompelen in de nieuwste lente- en zomermode. Je ontdekt er alles op vlak van kledij, lingerie, badmode en accessoires (brillen, schoenen) en dit voor dames, heren en kinderen. De show wordt door Justine de Jonckheere aan elkaar gepraat. Naast de modeshows zijn er eveneens meerdere standjes waar verschillende handelaars op een gezellige manier de lentetrends presenteren. De volgende handelaars nemen deel als standhouder aan het lentebeursgedeelte: Baveco, Belcoprint, Drukkerij De Schrijver, Elektro Mac, Foodbart, Fstvl, G-Brand, Grusenmeyer Ladies, Het Bloem Gebeuren, Het Groot Verzet, Hyundai AGS (Autogroep Servayge), IB events, Jesse Van Gompel (kunstenaar), Julie’s Beautysalon, Komorebi - Handmade Belgian Jewelry, Optiek Lammerant, Markant, Molders Mode, Oclusive optiek- en contactlenzencentrum, Parfumerie & Schoonheidsinstituut Craeymeersch, Tompoes, Vanty Fashion en Wood&Stone,... en Attitude & Style met een kleurenconsulente, maquillage en stylingadvies.

November 2018

Verlengde +++ ACTIE +++ wegens groot succes!
+ + + Plus-plus-plus ACTIE + + + + + + ACTIE op ons WOODSTAR PAKKETBOUW GAMMA + 10% korting op een pakket van WOODSTAR, gedurende de hele maand oktober, VERLENGD TOT 18/11/2018 + 2% extra korting, door ons bericht te delen op facebook en ons te volgen op facebook en instagram + vuurschaal SMAL, 100 cm met geplooide poten, inclusief levering, waarde inclusief levering = 240,00 euro Deze actie is geldig gedurende de hele maand oktober, verlengd tot 18/11/2018. Vraag gerust uw offerte aan... Plaatsing, niet inbegrepen in deze actie. Mogelijkheid tot zelfbouw of plaatsing door Wood&Stone.